divendres, 21 de desembre del 2012

21/12/12


Segueixo amb les dates màgiques, però aquesta és més peculiar encara que l´anterior, per tot el que s´ha escrit sobre ella. I es que el 21 del 12 del 2012 és una data assenyalada en els enginyosos calendaris maies fa milers d´anys -a aquestes alçades imagino que no hi ha ningú que no hagi sentir parlar de la seva profecia i de la fi del mon-. Però a més, és la data del solstici d´hivern a l´hemisferi nord, festivitat que s´ha celebrat d´una manera o una altra a totes les civilitzacions que han habitat la terra. I des del punt de vista astrològic, avui comença l´alineació galàctica de la terra, amb l´astre rei i el centre de la Vía Làctea i es manté fins aproximadament el dia 25.

Els més alarmistes diuen que es farà fosc molt aviat i que la nit serà mes llarga, diuen que és possible que molts aparells electrònics fallin o deixin de funcionar, fins i tot que es produeixi una apagada total a nivell mundial degut a una tempesta solar, diuen que un asteroide gegant impactarà contra la terra, que es desencadenarà un allau de desastres naturals que provocara l´extinció de la raça humana, que estallarà la tercera guerra mundial, que s´acabarà el món o bé -una interpretació menys catastrofista- que començara una nova era i que per tant, és temps de renovació espiritual.

Bé, en certa manera em recorda al final del segle XX que coincidia amb el final del mil.leni. Ho recordeu?. Alguns experts van afirmar que la nit del 31 de desembre de 1999 hi hauria un col·lapse, que els ordinadors, les màquines i els aparells electrònics es descontrolarien. Que hi hauria desastres naturals, catàstrofes... i la veritat, el dia 1 de gener de 2000 tot seguia exactament igual de bé o igual de malament que l´any anterior. 

A més, aquests dies he fet meva la idea que s´esta escampant per la xarxa i penso que el pitjor no seria que s´acabés el món, el pitjor seria que seguís com fins ara... però posats a escollir, de totes les versions anteriors, em quedo definitivament amb la positiva i per això, per si de cas, aquesta nit m´he proposat esperar a veure la sortida del sol. Vull ser testimoni del moment que aparegui el primer raig de llum. Vull sentir la escalforeta del sol, omplir-me d´energia nova, creure que hi haurà un canvi i que serà a millor...
Si és temps de renovació, vull renovar-me!. 
Si comença una nova era, vull dir adéu a l´anterior!. 

I per si el món s´acaba... us estimo MOLT!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada