dimarts, 30 de desembre del 2014

Adéu 2014

No voldria acomiadar l´any sense penjar una darrera entrada.. Què dir d´aquest any 2014?. Doncs podria dir-vos moltes coses, de bones i de dolentes, perquè a la meva vida hi ha de tot, com a la vida de tothom. Podria explicar-vos qui del meu entorn m´ha fet contenta i qui m´ha decebut. Que exactament m´ha fet feliç i que exactament m´ha llevat la son. Quines coses he aconseguit i en quines he fracassat. Però resulta que no tinc la intenció de convertir aquest blog en un confessionari, i per tant, no penso donar detalls -ni positius ni escabrosos perquè no vull posar-vos les dents llargues ni tampoc fer-vos plorar-.

Així que, a grans trets, us diré que l´any 2014 ha estat un any d´aprenentatge. Un any de descobriments. Un any d´abandonar la meva consolidada zona de confort per anar a la recerca de la felicitat incerta. En resum: l´any 2014 m´he fet gran. 

He descobert que les coses no són mai del tot blanques o negres. I que es pot riure sense ensenyar les dents i plorar sense deixar anar cap llàgrima. 

He descobert que un sol pensament té el poder d´enlairar-te i el poder d´enfonsar-te: tot depèn del teu enfocament. 
He descobert que, de vegades, pagues un peatge molt alt per ser-te fidel, quan sovint, ser-te infidel té, fins i tot, recompensa.

He après que, quan menys t´ho esperes, la vida pot fer un gir inesperat. I he après a confiar.

He après a acceptar, a agrair i a deixar anar, entomant que les coses passen perquè si, que res no és personal i que no, no hi ha cap conxorxa universal per espatllar-te el dia. 

He après que la gent que val la pena sempre hi és i la que no... bé, a qui l´importa la que no?. Ah!. I que tot, tot, tot és millor amb sentit de l´humor.

Així que gràcies a tots aquells que heu compartit amb mi aquests 365 dies. Gràcies per acompanyar-me. Gràcies per ser. I feliç any nou!


1 comentari :

  1. Me encanta como escribes y te envidio porque yo todavia no me atrevo a dejar la zona de confort. Feliz año 2015 guapisima. Muuuuack. La pelirroja.

    ResponElimina