dijous, 10 de gener del 2013

Ment en blanc... i navegant a la deriva



No us passa que de vegades estas navegant per la xarxa i ja no saps ni què mirar?. Senzillament tens un dia d´aquells que prefereixes no pensar, així que agafes l´ordinador i d´una pàgina vas passant a una altra, cliques enllaços sense saber què estas buscant o t´estas al fcbk i te n´adones que són les tres de la matinada i ja has "investigat" a fons a tots els amics dels teus amics i la veritat, no és gaire interessant...

Doncs bé, per aquests moment d´avorriment absolut, dir-vos que existeix una web creada expressament per això: The Useless Web!!! .  Si teniu una mica de curiositat, cliqueu el botó PLEASE i veureu que cada vegada us derivaran a una nova web un miqueta més "inútil" que l´anterior, on apareixeran coses tan absurdes com un paio a qui pots estomacar, mitjançant el ratolí, amb una mena de cua de peix -o alguna cosa per l´estil-, un gos en primer primeríssim pla llepant la pantalla o una seqüència infinitiva d´imatges psicodèliques...



O potser teniu un dia un pel fluixet, nostàlgic i teniu ganes que us abracin?. Doncs aquesta seria la vostra web. The nicest place on the Internet.  Un lloc agradable per aquells maleits moments "baixos", on pots rebre abraçades de tot el món mentre escoltes una cançó bonica de fons... Ho heu de comprovar per vosaltres mateixos!. Ah, i quan recupereu la vostra alegria habitual, podrieu entrar a la web i deixar la vostra abraçada gravada per tal que serveixi de cònsol a algú altre que estigui passant un mal moment arreu del món, no?




I si resulta que amb la primera web de planes inútils no aconseguiu mantenir la ment en blanc i buïdar-la de les detestables preocupacions quotidianes, també tenim The thoughts room. Amb aquesta habitació dels pensament, mantindreu el cap ocupat: uns missatges van apareixen a la pantalla tot donant instruccions -disponibles en diversos idiomes - de com deixar anar els pensaments negatius... Tot plegat molt relaxant, de debò, per quan necessitem una mica de pau.


Així que ja sabeu, si voleu desconnectar temporalment de la realitat i sou d´aquelles persones que els costa mantenir la ment en blanc, aquestes webs us poden ajudar a aconseguir-ho!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada