dimarts, 25 de febrer del 2014

HER

Crec que has de veure aquesta pel.lícula perquè et sorprendrà segur. 


T´he de dir, però, que també et farà reflexionar una miqueta, i amb tota seguretat, et posarà trist. Però veient el trailer... no em diguis que no té un guió original, tendre i innocent, i una factura preciosista?.


Situada en un futur pròxim, HER, la nova pel.li dirigida per Spike Jonze, explica com Theodore, un home solitari i introvertit a punt de separar-se, compra un dia un nou sistema operatiu, un software avançat, que funciona amb Intel.ligència artificial i que està concebut per a satisfer totes les necessitats de l´usuari. L´alter ego del sistema operatiu, la seva veu femenina, és la Samantha -que no és altra que l´Scarlett Johansson- i sense adonar-se´n, en Theodore comença a establir una relació íntima i romàntica amb ella. Pot funcionar aquest tipus de relació? Et pot fer feliç un sistema operatiu? Pots enamorar-te d´algú a qui mai no podràs tocar?.


A mesura que avança la història comences a presagiar que la cosa no anirà bé perquè et recorda massa a un d´aquells jocs de nens que només començar ja saps que acabarà malament. O potser no? 





1 comentari :