dijous, 6 de març del 2014

Festa del Bosc a la Serralada Marina - Badalona 2014

Ja hi vam anar l´any passat i aquest any repetirem, més que res perquè fa il.lusió comprovar si algun dels nostres arbrets ha aconseguit sobreviure a tota una primavera, un estiu calorós, una tardor plujosa i un hivern fredolic... Què de què us estic parlant?. Doncs de la Festa del Bosc!. 


Diumenge que ve, 9 de març, es torna a celebrar la Festa del Bosc, emmarcada dins el programa "Badalona, recupera el bosc", a la Serralada de Marina, concretament a l´àrea de lleure de Can Ruti. 


En aquest aplec s´organitzen un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu la recuperació dels arbres i la vegetació de la zona i al mateix temps, fomentar el contacte de les famílies amb la natura de manera activa i participativa. Hi haurà contacontes per als mes petits, rocòdrom, tir amb arc, tallers de fauna autòctona...


Una de les activitats principals consisteix a la plantada d´arbres que enguany es portarà a terme en finques municipals de l’entorn de Can Ruti. Començarà a les 10.30 hores i finalitzarà a les 14 hores i s´espera plantar 500 arbustos de diferents tipus -romaní, espígol, aladern i llentiscle-, a més de 10 roures.


Així que ja teniu un bon pla per a tota la família: diumenge 9 de març, vine a la Festa del Bosc ! 








Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada