dimarts, 11 de març del 2014

FIRST KISS. M´encanta!


Sóc fan declarada dels "primers petons". Trobo que just el moment previ a fer un primer petó a una altra persona és un instant màgic i emocionant. M´hi fixo als llibres, al cine, pregunto a les amigues els detalls del seu primer petó amb algú i prometo que he parat especial atenció a tots els primers petons que he donat -sempre que els he vist a venir, és clar-. 

Trobo que són bonics, especials i que et fan sentir una emoció diferent de tots els petons que vindran després. I no només això. El primer petó marca la diferència: la forma de besar, el fet que els llavis  i les abraçades encaixin o no, determinarà com serà la teva relació amb l´altra persona -relació de curta o llarga durada, en això no m´hi poso-. Perquè hi ha petons sexis, romàntics, ràpids, lents, d´aquells que et desperten el desig o d´aquells que te l´adormen per sempre més.

I no dec ser l´única que sent aquesta fascinació pels primers petons perquè la directora de cinema Tatia Pilieva n´ha fet un anunci/experiment audiovisual, de nom FIRST KISS, que s´ha convertit en trending topic a la xarxa: pel seu First Kiss, Pilieva ha reunit a 20 desconeguts i els ha demanat que es fessin un primer petó. Ha filmat tots aquests petons i ha penjat el vídeo al Youtube - que ràpidament s´ha fet viral amb més de sis milions de visites en menys de vint-i-quatre hores-.

Tot i que els protagonistes del vídeo/anunci siguin actors, models o musics, no es coneixien i no sabien que haurien de fer, així que la seva reacció és real: no us perdeu la cara que fa la gent quan sent la proposta ni la "vergonyeta" que senten tots i totes abans de fer el primer pas d´aproximació i passar a l´acció... Us agraden els primers petons?




*Música: We Might Be Dead by Tomorrow', de Soko

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada