divendres, 27 de febrer del 2015

No et perdis el Palo Alto Market Barcelona!


Si sou dels que us agraden els mercats i les paradetes no us podeu perdre el Palo Alto Market, mercat mensual que es celebra el primer cap de setmana de cada mes al barri del Poblenou. Segurament ja el coneixeu però pels que encara no l´heu visitat us diré que el Palo Alto Market és un mercat a l´aire lliure, sofisticat i creatiu, basat en el concepte del street market popular, però personalitzat a la mida de Barcelona.

El recinte, una antiga fàbrica rehabilitada, està ubicat prop del mar, al bell mig del barri de Poblenou -entrada pel carrer Pellaires-, en una illa urbana amb un paisatge espectacular que fusiona estil, talent i sensibilitat. La creació d´aquest mercat és fruit de l´empenta d´un petit grup de professionals vinculats al món creatiu obstinats a redefinir l´art i el comerç; a recuperar el significat original de mercat; a reciclar l´obsolescència reprogramada; a cultivar i incentivar l´intercanvi sostenible; a reconquerir espais vius i, especialment obstinats a gaudir de l´alegria de viure.

Palo Alto Market in fcbk

El mercat s´ha convertit en un espai de referència a Barcelona, fusionant tecnologia i creativitat amb l’herència del passat industrial del Poblenou.  La instal·lació del mercat ocupa els quatre carrers exteriors del recinte (Principal Avenue, Food Street, Central Street i Bugambilia Street) i tres naus interiors (Art Gallery, Espai Black i Espai Blanc) sumant aproximadament 3700 m2. A Palo Alto Market hi trobaràs prop de 150 expositors, exhibicions d´art, estudis i tallers de professionals creatius, disseny, roba, mobles, vintage, hand-made, street food, tallers infantils, música, espectacles de carrer i sobretot, molt bon rotllo.

El preu de l´entrada a l´espai Palo Alto Market és de 2 euros i entrada gratuïta pels menors de 12 anys. Els caps de setmana que obren les seves portes al públic l´horari és d´11 del matí a 8 de la tarda.

Us aviso amb temps així que preneu nota: la propera apertura serà el 7 i 8 de març. No us ho perdeu! 

Palo Alto Market in fcbk

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada