dimarts, 24 de març del 2015

Torna la fira Badalona Home Design 2015


La Segona edició de la fira Badalona Home Design (BHD) d´enguany es celebrarà al barri del Centre de Badalona, a l'antic edifici de Correus de la Plaça Assamblea de Catalunya, una construcció dels anys cinquanta abandonada des de fa sis anys, que s´està reformant per a l´ocasió. 

L´edició de la Badalona Home Design 2015 obrirà les portes el proper 23 d´abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi i amb la Fira de Sant Jordi badalonina, que s´instal.la al carrer Francesc Layret -es talla la circulació de vehicles i es converteix un tram de carrer en un bulevard ple de paradetes de llibres i roses-. La Badalona Home Design romandrà oberta 3 setmanes i mitja, concretament fins al 17 de maig, de manera que també coincidirà amb les dates centrals de les Festes de Maig de Badalona.

La fira disposarà d´una zona d´auditori on es duran a terme tota mena d´activitats com ara tallers de tècniques de decoració, conferències i taules rodones al voltant del món de la decoració, que ja van obtenir un gran èxit en l´edició anterior. L´edifici que acollirà la fira també disposarà d´un servei de bar i restauració on se serviran àpats i on, a més a més, està previst que es celebrin actuacions musicals en directe.

La fira BHD mostrarà el treball d´una trentena de professionals locals - decoradors, dissenyadors, arquitectes o interioristes-, que transformaran un espai real, l´edifici de Correus, convertint-lo en un aparador del comerç interiorista i de disseny de la ciutat, per tal de donar a conèixer les tendències del sector. El nombre de participants gairebé dobla el nombre d´expositors de l'any passat. 

Jo em moro de ganes de veure com queda reformat i decorat l´antic edifici de Correus, així que no em penso perdre la Badalona Home Design 2015. I vosaltres? No en teniu ganes?. 




(Si voleu seguir totes les novetats d´aquesta fira BHD, podeu informar-vos a la pàgina facebook dels organitzadors aquí o a la seva web)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada