diumenge, 27 de maig del 2012

From Love to Bingo Getty Images AlmapBBDO


La teva vida en 60 segons. Una història d´amor, la història d´una vida. O moltes històries d´amor que comencen i acaben igual. Es un video de  60 segons que conté 873 imatges: 873 fotogràfies que se sobreposen unes a les altres de manera que apareixen 15 imatges per segon. Moltes cares, molts somriures. I la vida que s´escorre entre els dits.





Del amor al bingo, és un treball que una empresa de publicitat ha penjat a Youtube per promocionar a l´agència Getty Images i esta tenint un èxit rotund a la red. Van dedicar 6 mesos a elaborar-lo malgrat que  només té una durada d´un minut: quinze imatges per segon i a cada imatge apareixen diferents persones, a diferents llocs. Diuen que l´ull humà és capaç de detectar unes trenta imatges per segon, però el cervell no té temps d´assimilar-ne tantes, per això cada vegada que veus el clip et sembla descobrir noves imatges que en el visionat anterior t´havien passat per alt.

És doncs un video currat però de totes maneres a mi em resulta inquietant. Suposo que em posa nerviosa perquè mostra de manera massa evident com la nostra existència és efímera, absurda i el pitjor de tot, que tots som una miqueta mediocres, perquè ens sentim especials, creiem que el nostre amor, que la nostra història, és diferents a la de la resta del món però a l´hora de la veritat, la nostra vida s´assembla a la dels demés com s´assemblen dues gotes d´aigua. Buf... De vegades la veritat fa mal 

3 comentaris :