dilluns, 20 d’agost del 2012

Casualitat, destí o prendre decisions adequades?

"Cómo encontramos y reconocemos a nuestras almas gemelas y qué decisiones debemos tomar que pueden transformar nuestra vida, es uno de los temas más importantes y fascinantes de nuestra existencia. El destino dicta el encuentro con los demás... Pero a partir de aquí, una decisión errónea o una oportunidad desaprovechada, puede conducir a una gran soledad y mucho sufrimiento. Un acierto en la elección, una oportunidad aprovechada, nos puede proporcionar una profunda felicidad."
BRIAN WEISS

[Brian Weiss és un psiquiatra nordamericà autor de cèlebres obres relacionades amb l´amor i la creença en la reencarnació, basant-se en el testimoni dels seus propis pacients en estat hipnòtic -teràpia regressiva a vides passades-].

Precisament, fa poc parlava amb uns amics d´aquest tema: les casualitats existeixen? Depenem totalment de l´atzar o tenim plena capacitat d´influir sobre el nostre destí?. Jo sóc de les que pensen que de les decisions que anem prenem depén la resta de la nostra vida... Però també considero que la SORT és un factor determinant. 

I per això suposo que sóc tan cagadubtes i em costa tan decidir-me. I per això m´agrada conèixer gent, perquè mai es sap quin paper tindran a la nostra vida - a les romàntiques: no, no em refereixo només a possibles prínceps blaus-. I per això intento fixar-me en els petits detalls, per si m´arriba la "gran oportunitat" no deixar-la escapar. I per això, de vegades creuo els dits i em trobo pregant secretament a no se quina deïtat, en plan si us plau, si us plau, si us plau, demanant un miqueta de sort.. o molta, depèn del anhels del moment. I per això allà on esteu, us demano que obriu moooolt els ulls!!!

2 comentaris :

  1. Recordo aquesta conversa, i recordo que podria haver-la estirat molt més. És un tema que em fascina.... casualitat, sort, destí?? Un dia hem de fer un bon debat sobre tot això. Firmat: una romàntica que no espera un príncep blau ;)

    ResponElimina
  2. jijiji...has vist lo de romàntica no????

    ResponElimina