dimecres, 14 d’agost del 2013

MX Museu de la xocolata




A Barcelona hi ha un museu que tornarà bojos a tots els amants del cacau en la seva varietat més popular: el museu de la xocolata.

El museu, impulsat pel Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, esta ubicat a l´antic convent de Sant Agustí. 

A més de difondre i donar a conéixer al públic en general -nens i adults-  la història de la xocolata i els valors artesanals de la pastisseria catalana, també organitza múltiples activitat que permeten als participants experimentar i interacturar amb tots els sentits amb la xocolata, despertant la creativitat i la sensibilitat dels visitants del museu. Activitats com ara visites guiades per la Xispeta de cacau per als infants, tallers familiars i infantils que inclouen tocar, tastar i olorar la xocolata en estat sòlid i líquid, dibuixar amb xocolata, jocs, elaboració de piruletes, elaborar una figura de xocolata, etc. I també, tallers per a adults com ara, taller de cupcakes, tast de xocolates, taller de xocolating, maridatge de vins i caves amb xocolates, maridatge de brandies amb xocolata, taller speaking with chocolate - taller en anglès- o 100% dark -que és un tast de diferents xocolates totalment a les fosques.

Total, que si voleu passar una estona dolça o sorprendre a algú, infant o adult, ja sabeu que el MX és una fantàstica opció.

I com a mostra un botó:






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada