dilluns, 9 de setembre del 2013

Les Quatre Lleis ... per quan t´envaeixin els dubtes !


Les quatre lleis de l´espiritualitat són originàries de l´Índia. Sospito que tots les coneixeu, però de tant en tant va bé tenir-les presents, sobretot si ets una persona que dubtes massa sovint o si has tingut un mal dia i et "matxaques" a tu mateix per totes les decisions que creus que vas prendre equivocadament en el passat. A tall de recordatori, aquí les teniu:

I. La persona que arriba és la persona correcte. És a dir, ningú arriba a les nostres vides per casualitat; totes les persones que ens envolten, totes les que interactuen amb nosaltres,  hi són per algun motiu, per fer-nos aprendre i avançar a cada situació.

II. El que succeeix és l´única cosa que podia haver succeït. No li donis més voltes. No et mengis el coco. La vida que voldries no existeix: només existeix una vida i és la que tens. Res, però res absolutament res del que ens succeeix a les nostres vides podria haver estat d´una altra manera. Ni tan sols el detall més insignificant. Deixa doncs de lamentar-te. No existeix: " si jo hagués fet tal cosa... hagués succeït tal altra". No. El que va passar va ser l´única cosa que podia haver passat, i va ser així perquè aprenguessis aquesta lliçó i seguissis endavant. Totes i cadascuna de les situacions que tenen lloc a les nostres vides són perfectes, malgrat que la nostra ment i el nostre ego es resisteixin o no vulguin acceptar-ho.

III. En qualsevol moment que comenci és el moment correcte. Tot comença en el moment indicat, ni abans, ni després. Així que no et venguin la moto, ni intentis vendre-la a ningú!. Quan estem preparats perquè alguna cosa nova comenci a les nostres vides, és quan començarà.

IV. Quan alguna cosa acaba, acaba. Així de simple. Malgrat que ens faci molta pena i ens costi assimilar un final: si alguna cosa es va acabar a la nostra vida, és per a la nostra evolució, per tant és millor deixar-ho anar, saber dir adéu per seguir endavant i avançar, amb una versió de nosaltres mateixos millorada per l´experiència.

Recorda que cap floc de neu cau mai en el lloc equivocat...

 Foto by Alícia


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada