dimecres, 9 d’abril del 2014

Home, sweet home... or not?



Ja ho he comentat alguna vegada que, de tant en tant, em llegeixo l´horòscop, ja sigui a les revistes de la pelu o als diaris de paper de tota la vida que fulleges esmorzant: no és que hi cregui cegament, però si l´horòscop del dia m´es favorable, doncs en fa certa gràcia -gràcia que evidentment s´evapora al cap d´uns segons, però que per un instant em fa somriure, confiada que em passaran "coses bones" al llarg del dia d´acord amb la predicció-.

I avui, precisament ara que m´estic mudant de casa, m´he trobat per casualitat una d´aquestes "cosetes" que et llegeixes per matar el temps i que resulta que t´acaben fent gràcia perquè et "prediu" precisament allò que tu volies escoltar.

M´explico. Segons els experts, la numerologia és una pseudociència o pràctica endevinatòria que utilitza els números per intentar establir una relació mística entre els nombres, els éssers vius i les forces físiques o espirituals

I segons la numerologia totes els habitatges tenen la seva pròpia vibració marcada pel número del seu portal, vibració que pot afectar positivament o negativament els habitants d´aquesta casa. I diuen que és bo conèixer aquest número per tal d´aprendre quines debilitats i quines fortaleses et poden afectar. Per obtenir el número de la teva casa només cal que facis la suma de tots els dígits fins que el resultat final sigui una numero d´una sola xifra.

Si us animeu a calcular el número màgic de vostra casa, podeu comprovar a continuació el seu significat:


Nº1: Els habitants d´aquesta llar es caracteritzen per ser líders innats i molt independents. Els agrada rebre visites però corren el risc de presumir massa, provocant l´enveja dels seus veïns així que hauran d´anar amb compte si no volen viure sempre entre xafarderies. Molt sovint tindran canvis de treball i augments d'ingressos.

Nº2: Lloc de moviment constant, dinamisme i jovialitat. Els habitants d´una casa amb nº 2 viuran en un ambient càlid i acollidor. Són excel·lents veïns i amics. Sabran arreglar-se-les perquè mai els falti de res.


Nº3: Alegria i optimisme és el que es viu en una llar amb nº 3. Els seus habitants seran
persones de ment brillant i seguiran les normes i els valors morals al peu de la lletra. Sempre disposats a rebre i ajudar a la família. 


Nº4: Serà una llar que requerirà esforç i reparacions, perquè la vibració d'aquest nombre comporta molts desperfectes. Els seus habitants tindran discussions i estrès. Però
amb esforç i dedicació, podran aconseguir l'equilibri.


Nº5: La diversió és la clau pels que habiten a una llar nº 5. Els agrada rebre amics, les festes, les converses i viure en un ambient divertit. Simptonitzaran amb tot tipus de persones. Són persones que estimen viatjar i tenir experiències noves, odien la rutina - que pot acabar sent el seu punt feble-.


Nº6: Unió perfecta, harmonia i pau és el que es respira en aquesta llar. Els que viuen en una casa nº 6 viuran sempre un gran romanç, l'amor serà la base d'aquesta llar: els problemes mai seran tan grans com per desarmar la unió existent.
Són persones que estimen els nens i els agrada tenir una decoració acurada. El risc és que caiguin en l'egocentrisme, la qual cosa afebliria l'harmonia de la llar.


Nº7: Aquest nombre es relaciona amb el misteri. Els seus habitants tindran tendència per l´ocultisme i els misteris i la casa transmetrà aquesta sensació als que la visitin. Les persones d'aquesta llar seran creatives i talentoses però han de tenir cura de no caure en el tancament i l´aïllament. Han de procurar ventilar molt, ja que és una casa amb tendència a la humitat i foscor.


Nº8: Imatge i estatus són les paraules claus d' aquestes llars. Els que visquin aquí buscaran sempre tenir la imatge d'adinerats. Seran persones treballadores, molt ambicioses i molt tradicionals. Buscaran la sobrietat i han d´evitar caure en extrems o es tornaran freds i severs. Aquest és una llar on la higiene i l'ordre seran fonamentals.


Nº9: Aquesta llar és plena de generositat i franquesa. L´aspecte negatiu és que els seus habitants tendeixen a fer promeses que finalment no compliran: són persones que es mouen en
cercles molt tancats. Si pertanys al seu cercle, seran molt solidaris però en cas contrari, oblidaran ràpidament els seus compromisos. Tendència a diluir els diners amb facilitat, desorganització i acumulació de coses innecessàries. 

Quin resultat us dóna? Us encaixa?... No us diré quin número m´ha sortit a mi, però si us diré que m´ha encaixat molt... i per un instant m´he posat mooooolt contenta amb la idea que en aquesta nova llar només m´esperen "coses bones". Així que ara si. Home sweet home !



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada