dijous, 3 d’abril del 2014

PILLOW FIGHT BARCELONA 2014

Estàs molt empipat amb algú en concret i et vols desfogar? Vols deixar anar tota aquesta ràbia acumulada a causa de la feina o de l´atur, de l´estrès, els embussos, la manca de temps per a tu o la crisi?. O bé tens ganes de gresca, de passar-ho bé o de tornar a ser petita i reviure una d´aquelles batalletes que tant et feien riure a tu i als teus germans?. Doncs jo et diré a on i quan: dissabte 5 d´abril, a la Plaça Catalunya de BARCELONA es celebra la PILLOW FIGHT BCN.

Si vols participar a aquesta cinquena edició de la gran batalla de coixins a Barcelona, només cal que agafis el coixí més gran que tinguis a casa i t´acostis a Plaça Catalunya. Això si, el coixí no ha de tenir cremalleres - per evitar fer mal a ningú- i està prohibit donar coixinades a les persones que no duguin coixins.

I ja està... a gaudir com un nen petit!


 *******

¿Estás muy enfadado con alguien en concreto y te quieres desahogar? ¿Quieres soltar toda esa rabia acumulada a causa del trabajo o del paro, del estrés, los atascos, la falta de tiempo para ti o la crisis?. O bien tienes ganas de fiesta, de pasarlo bien o de volver a ser pequeñito y revivir una de esas batallitas que tanto te hacían reír a ti y a tus hermanos?. Pues yo te diré dónde y cuándo: sábado 5 de abril, en la Plaza Cataluña de Barcelona se celebra la PILLOW FIGHT BCN.

Si quieres participar en esta esta quinta edición de la gran batalla de almohadas en Barcelona, sólo tienes que coger el cojín más grande que tengas en casa y acercarte a la Plaza Cataluña. Eso si, la almohada no debe tener cremalleras - para evitar hacer daño a nadie - y está prohibido dar "cojinazos" a las personas que no lleven almohadas.

Y ya está... A disfrutar como un niño! 



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada