diumenge, 17 d’agost del 2014

17 d´agost... Anys i anys, per molts anys



"Diuen que la personalitat dels nascuts sota el signe de Lleó, cinquè signe del zodíac, manifesta conceptes tals com l´orgull, ambició, força, valentia, independència, vanitat, magnanimitat, creativitat i total seguretat en les seves capacitats. 

Són líders, saben on volen arribar i posen tot el seu esforç, energia i creativitat en aconseguir el seu objectiu. No temen els obstacles, més aviat creixen davant d'ells. En general són bons, idealistes i intel·ligents. Poden arribar a ser molt tossuts en les seves creences, però sempre des d'una fe i sinceritat absoluta. 

A un Lleó li sol agradar el luxe i el poder. Són amants de ser el centre d´atenció i es duen bé amb els altres signes de foc i amb els signes d´aire -com per exemple, Balança-. El signe Lleó està regit pel Sol i els seus colors naturals són l´or, el taronja i el vermell. Les pedres amb les que s´identifiquen són l´ambre, el diamant i el rubí. 

És el signe més dominant del zodíac"



Glups. Després de llegir tot això no ser si felicitar-te o sortir correns ha ha... Bé, en qualsevol cas, MOLTES FELICITATS!. T´estimo, gordito!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada