dijous, 25 de setembre del 2014

MONKEYS IN LOVE: se´ns casa el xulo de Badalona!


Nascut el 1870, al mico de l´Anís del Mono, el xulo de Badalona, li ha arribat l´hora de casar-se. I qui és l´afortunada que li ha robat el cor al nostre primat més famós? Doncs no és altra que la Micaela, néta de la Chita -que va triomfar a Hollywood a les pel.lis de Tarzán-, una ximpanzé molt mediàtica nascuda a Tarragona.

El Mono de l´Anís i la Micaela es van conèixer per mitjà de les xarxes socials -quan ella va crear el seu Micaela´s fan club- ara fa un parell d´anys i a poc a poc la seva història d´amor s´ha anat consolidant, creixent, refermant-se, fins al punt de decidir passar per l´altar aquest setembre 2014, amb el Pont del Petroli i la platja de Badalona com a testimoni.

Així que si no vols perdre´t el casament del segle, passa´t aquest dissabte 27 de setembre a partir de les 18 hores pel Pont del Petroli i celebra com cal l´enllaç matrimonial del Mono de Badalona i la Micaela: hi haurà música, performance, festa, actuacions en directe, photocall, gegants, castellers i moltes sorpreses més...

No us podeu perdre aquest esdeveniment irrepetible: jo hi aniré, ben mudadeta, perquè hi estic convidada - sí, ho sé, tinc mooooolta sort-, així que prometo que us mantindré informats i us penjaré fotos del photocall i del casament molt aviat.

 Ens veiem dissabte
MonkeysInLove!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada