dimarts, 2 de setembre del 2014

Run The Party Barcelona 2014


Ostres!. Noto que estic ocupada, o cansada o de vacances directament quan entro al blog i comprovo que fa dies i dies que no publico res. Quin desastre!!!

Però bé, aprofitant que sóc aquí, us aviso amb prou temps d´un esdeveniment que tindrà lloc al Parc del Fòrum de Barcelona el pròxim 4 d´octubre a les 18 hores i que crec que serà divertit: Run The Party !

Ep!. Un moment. Segur que els poc-esportistes us deveu haver espantat en llegir run, però no heu de témer res: Run The Party és una carrera cronometrada de 5 quilòmetres, sí, però penseu que barreja música, festa, solidaritat i esport a parts iguals. Així que durant la cursa, mentre es va fent fosc, gaudireu del so de diferents DJs nacionals i internacionals, espectacles de llum i colors, llums de neó i performances. I quan arribis a la meta, et podràs unir a la resta de participants i participar en una gran festa de música electrònica al voltant d´un escenari gegant. Però a més, el 10% de la recaptació d´aquest esdeveniment, patrocinat per Mango, es destinarà a obres benèfiques.

Si t´agrada la música electrònica i ets a Barcelona el 4 d´octubre, no tens cap excusa per a no participar, així que et deixo l´enllaç a la web Run The Party perquè t´inscriguis ja.

Vinga, run, run, run!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada