dimarts, 21 d’octubre del 2014

48 h Open House Bcn: arquitectura, arquitectura i més arquitectura



Aquest cap de setmana, 25 i 26 d´Octubre, no ets pot perdre les 48 h Open House Barcelona: aquesta iniciativa va començar a Londres a l´any 1992 i des d´aleshores diverses capitals del món s´han anat apuntant a la celebració d´aquest esdeveniment. I en què consisteix aquesta proposta? Doncs bé, es tracta d´un cap de setmana de portes obertes a més de 160 edificis de Barcelona - tots ells de diferents estils, edat, tendències i tipologies- completament de franc.


Així doncs, aquesta cinquena edició del festival de l´arquitectura és una nova oportunitat de veure els edificis de sempre des de dins, descobrint i valorant, des d´una perspectiva diferent, el valor d´un espai ben dissenyat i ben construït. I sense rascar-nos la butxaca -cosa que s´agraeix en els temps que corren-. L' Estació de França, l'Arc de Triomf, el Pavelló de la República, els pisos de Canyelles, la Fabra i Coats, l'edifici Media Pro, la Universitat de Barcelona... aquests són alguns dels edificis que podràs visitar enguany a les 48h Open House Barcelona

I no et preocupis, si no saps quins edificis veure, perquè Arxius d´Arquitectura a Catalunya ha fet una petita i variada selecció per ajudar-te en la teva tria -la trobaràs al seu perfil d´instagram @arxiusarquitectura.

Així que ja ho sabeu, tots aquells que aquest cap de setmana no teniu un compromís ineludible amb la Festa dels Súpers a l´anella olímpica del Parc de Montjuïc, ja teniu un pla alternatiu la mar d´interessant.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada