diumenge, 12 d’octubre del 2014

Gone Girl: Perdida, la nova pel.li de David Fincher


Guauuu. Acabo de veure aquesta pel.li en v.o.s. i encara estic flipant. És d´aquelles pel.lícules hipnòtiques que et mantenen pendent de la pantalla gran fins al darrer minut. És com el llibre que no pots deixar de llegir.

Gone girl / Perdida, la nova pel.lícula de David Fincher -director de Seven, The Game, El club de la lucha, La habitación del pánico o El curioso caso de Benjamin Button, entre d´altres- és una adaptació del best-seller "Perdida" de Gillian Flynn, tot i que us he de dir que el llibre i el film no acaben exactament igual, així que malgrat que hàgiu llegit la novel.la, us garanteixo que Gone girl us sorprendrà i us fascinarà fins al darrer instant.

Aquest thriller psicològic arrenca el dia del cinquè aniversari de noces de la parella protagonista, quan el marit, de nom Nick, truca a la policia per informar que la seva dona, l´Amy, ha desaparegut misteriosament. A mesura que avança la investigació policial sobre l´estranya desaparició de l´Amy -que sembla haver-se evaporat a l´aire-, és fa més evident que el que semblava una matrimoni model, realment no ho era. Així que la polícia, i els seus propis veïns, comencen a sospitar que el Nick ha matat la seva dona.

I fins aquí puc llegir perquè no m´agrada anar de spoiler per la vida.

Només us donaré una pista més: en el matrimoni format pel Nick i l´Amy, hi ha un dels dos que és un veritable psicòpata. D´aquells psicòpates que ja us he parlat alguna vegada: persones que cauen bé, que semblen bones persones, encantadores, atractives, però resulta que no tenen sentiments de culpa, ni empatia, ni escrúpols. Són mentiders i mesquins. No tenen principis. Són egoistes, controladors i manipul.ladors. Tenen un objectiu i faran el que faci falta per aconseguir-lo, sense remordiments, trepitjant a tot aquell que s´interposi en el seu camí.

Qui serà el psicòpata a Perdida? El Nick? L´Amy? O tots dos?. Has de veure aquesta pel.li!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada