diumenge, 17 de novembre del 2013

Només pensaments positius si us plau!





Suposo que aquestes alçades a tots vosaltres, quan heu travessat un mal moment, algun amic o amiga, familiar o conegut, us ha recomanat que tingueu pensaments positius. O heu anat a una sessió de ioga o a un seminari o a una xerrada, i heu sentit a parlar dels beneficis que podem obtenir si mantenim un pensament positiu, si ens motivem a nosaltres mateixos, si ens estimem, si ens fem afirmacions positives diàriament, si comencem el dia de bon rotllo i amb energia -en lloc de llevar-nos com el barrufet enfadat, el que es queixa de tot-. 

Hi ha qui creu, penso que encertadament, que som allò que pensem, que atraiem cap a nosaltres el que prèviament hem pensat i d´aquí la importància de tenir pensaments positius i renunciar als negatius per tal de tenir una vida plena.

Però com pots aconseguir que el teu cervell formuli només pensaments positius?. Diuen que els nens, els nens petits, els que no han sofert cap mena de trauma, conserven intacte aquesta capacitat de generar només pensaments positius. No esperen que mai els passi res dolent, ningú els ha decebut, no han patit cap desengany, cap desgràcia. Són innocents, confien en la vida i per això tenen l´autoestima ben amunt i creuen que s´ho mereixen tot i que només poden esperar coses bones del seu entorn. Es deixen estimar, troben que tothom és guapo, no discriminen a ningú, no culpen a ningú, no jutgen, no s´amoïnen pel futur i gaudeixen del present. Aquesta és l´actitud!. Així és com t´has de sentir si vols atraure la prosperitat i la felicitat.

Així que passa temps amb els teus fills, si en tens, o amb els nebots, observa els nens quan vagis a la platja, al cinema, mira,ls quan estiguis dinant a un restaurant  o passejant pel carrer. Observa,ls i imita,ls, perquè si ets capaç de reproduir la seva manera de viure la vida, generaràs només pensaments positius, seràs  molt mindfulness i molt més happy.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada