dijous, 7 de novembre del 2013

TRENCANT CADENES Quan el somni es fa realitat




Voleu saber què és això de Trencant cadenes? Doncs es tracta d´un projecte innovador que consisteix en la gravació d´un film: la pel.lícula reflectirà la il.lusió de molts catalans,  a través de la història d´un pirata informàtic resident a Londres. La innovació resideix en què el film es gravarà gràcies al micromecenatge i a les microinversions - per dur a terme aquest projecte es necessiten 300.000 euros-. A més a més, es gravarà amb noves eines audiovisuals que permetran dotar-lo d´una imatge d’alta qualitat - perquè el contingut de la películ.la és important, però l´estètica també-.


El nom escollit pel film, Trencant cadenes, recorda a una de les frases del nostre himne nacional "quan convé seguem cadenes" i explicarà, a través de la ficció d´una història personal, el moment exacte que estem vivint al nostre país, les mobilitzacions socials dels darrers anys, prenent com a punt de partida la consulta popular d´Arenys de Munt. Oi que tothom coneix els EEUU però no tothom els ha pogut visitar? Oi que sou capaços de reconèixer Fifth Avenue, l´Estàtua de la Llibertat, com vesteixen els novaiorquesos, quin cafè beuen o quin tipus de gent viu a cada barri malgrat que no hàgiu estat a Nova York? Això passa gràcies al cinema i això és el que persegueix aquesta pel.lícula: donar a conèixer al món sencer la realitat actual de Catalunya.

El finançament del film es farà a partir dels microinversors i els mecenatge de la societat civil i per això s´ha iniciat una campanya de recaptació de fons. Si vols participar en aquest projecte cinematogràfic, ho pots fer a través de diferents plataformes: mitjançant el micromecenatge a través de la plataforma Verkami; o bé fent una inversió o microinversió a través de la plataforma Lemon Fruits; o fent una aportació directe a la productora - a la pàgina TRENCANT CADENES hi trobaràs tota la informació necessària-. També pots fer-ne un seguiment a través de Facebook o Twitter... I un cop s´hagin recaptat els fons necessaris, s´iniciarà el rodatge!

Penseu que de moment, en el projecte ja hi participen actors de renom del cinema, teatre i televisió, com ara: Toni Albà, Ivana Miño, Txe Arana, Mercè Llorens, Quin Masferrer, Jordi Martínez i Miquel Sitjar. I també compten amb el suport de nombroses entitats com ara: Assemblea Nacional Catalana (ANC), La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma Pro-Seleccions Catalanes, Cercle Català de Negocis (CCN), Associació de municipis per la independència (AMI), entre moltes altres. 

Confiem que es pugui començar a gravar aviat perquè em sembla una idea molt original... i a vosaltres?





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada