dilluns, 9 de juny del 2014

De Tapes Per Barcelona 2014

Us aviso una miqueta tard i a hores d´ara segur que moltíssima gent ja ho sap, però del 5 al 15 de juny es celebra la 8a Edició del De Tapes Per Barcelona.

Com ja us vaig explicar l´any passat, durant el De Tapes pot gaudir d´una tapa original i deliciosa i un quintu o una canya pel mòdic preu de 2,40 Euros. Enguany hi participen 104 locals de tota Barcelona, amb itineraris que recorren els diferents barris de la ciutat, des del barri Gòtic a Sant, de les Corts a Sarrià o del Poble-Sec a Gràcia, i cadascun d´ells ofereix una tapa diferent.

Als locals participants podeu demanar un plànol i una guia on es detallen les adreces dels establiments on podeu degustar les tapes, els horaris i una breu descripció de l´especialitat que us serviran. També és possible descarregar gratis l´app GASTRONOSFERA amb la "ruta de les tapes" i votar la millor tapa. Com funciona la votació?. 

Quan demaneu una d´aquestes tapes, us donaran un full segellat certificant que heu tastat l´especialitat del local. Si omples la butlleta amb un total de 4 segells dels diferents locals que participen en el concurs, pots assenyalar quina de les tapes t´ha agradat més, i un cop tinguis el full omplert - amb els 4 segells i el teu vot- el pots dipositar a qualsevol de les urnes que trobaràs als establiments participants. D´aquesta manera es decidirà quina és la millor tapa d´aquesta edició i a més a més, entraràs en el sorteig d´un sopar per a dues persones.

Jo vaig tenir la sort de fer el primer tastet al local Sabor Mudejar, un establiment que està a tocar del Fòrum, al carrer de Narcís Roca núm 9 i que us recomano cent per cent. La tapa en qüestió consistia en una crep casolana farcida de borratja i pèsols saltats amb pernil i vi blanc de Carinyena, coberta d´una crema suau i un cruixent de pernil de Terol -boníssima-.

Així que si voleu aprofitar el De Tapes Per Barcelona, ja cal que us espavileu que aquesta edició finalitza el divendres 15 de juny. 

Que vagi de gust!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada