dimarts, 17 de juny de 2014

IPPAWARDS: Les millors fotos del 2014 // Las mejores fotos con móvil 2014

Only iPhone pics. Això és el que resa a molts perfils d´Instagram - el meu inclòs- i és que les noves tecnologies han generat una fornada de milers de nous artistes de la imatge. Tot i que molts fotògrafs professionals no estaran d´acord amb què la iphonografia sigui considerada un art, cada dia són més les persones que es dediquen a practicar la modalitat de fer fotos amb el seu iPhone i a penjar-les a la xarxa utilitzant aplicacions tipus Instagram.

Ja fa set anys que es celebra el Ippawards - Iphone Photography Awards-, el concurs fotogràfic mundial de fotografies realitzades amb iPhone, iPod o iPad, sense processar ni retocar. Es poden presentar imatges a 17 categories diferents: d´animals, arquitectura, nens, flors, menjar, paisatge, estil de vida, natura, notícies, esdeveniments, altres, persones, estacions, natura morta, viatges, postes de sol i arbres. 

Cada any milers els participants presenten les seves imatges més espectaculars al concurs: enguany els organitzadors del Ippawards 2014 han rebut imatges de 70 països d´arreu del món, dels quals s´ha premiat a 54 fotògrafs de 17 nacionalitats diferent.

Si voleu veure algunes de les millors fotos de l´any realitzades amb iPhone aquí les teniu:

iphone awards

******* 

Only iPhone pics. Esto es lo que reza en muchos perfiles de Instagram -el mío incluído-, y es que las nuevas tecnologías han generado una hornada de miles de nuevos artistas de la imagen. Aunque muchos fotógrafos profesionales no estarán de acuerdo con que la iphonografía sea considerada un arte, cada día son más las personas que se dedican a practicar esta modalidad de hacer fotos con su iPhone y colgarlas en la red utilizando aplicaciones tipo Instagram.


Ya hace siete años que se celebra el Ippawards - Iphone Photography Awards-, el concurso fotográfico mundial de fotografías realizadas con iPhone, iPod o iPad, sin procesar ni retocar. Se pueden presentar imágenes a 17 categorías diferentes: de animales, arquitectura, niños, flores, comida, paisaje, estilo de vida, naturaleza, noticias, eventos, otras, personas, estaciones, naturaleza muerta, viajes, puestas de sol y árboles. 
Cada año miles de participantes presentan sus imágenes más espectaculares al concurso: este año los organizadores del Ippawards 2014 han recibido imágenes de 70 países de todo el mundo, de los cuáles se ha premiado a 54 fotógrafos de 17 nacionalidades diferentes.


Si queréis ver algunas de las mejores fotos del año realizadas con iPhone aquí las tenéis:


iphone awards  
iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

iphone awards 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada