dilluns, 14 de juliol del 2014

Coworking Barcelona: 021Espai Poblenou



Si ets freelance o estàs pensant en fer-te autònom per muntar la teva pròpia empresa i autoocupar-te però resulta que no tens una ubicació física on treballar, ara tens la possibilitat de compartir un espai de co-working. Saps de què va?

Doncs el co-working és una manera de treballar compartint amb altres professionals, un espai de treball preparat per a què puguis desenvolupar la teva tasca amb comoditat i eficiència: estació de treball, disponibilitat d´Internet, telèfon-trucades nacionals-, accés a fotocopiadora, escànner, impressora, ús de locker -armariet amb clau per desar les teves coses-, sala de reunions, espais per a showrooms, terrassa per a conferències, ús de projector, possibilitat de fer ús d´una adreça per a la facturació de la teva empresa -domicili fiscal-, serveis de recepció de correspondència i paqueteria... Però a més a més, el fet de compartir espais amb altres professionals et proporciona la possibilitat de fer nous contactes, de manera que els teus companys coworkers es poden acabar convertint en els teus clients, els teus proveïdors o els teus socis.

A Barcelona, per exemple, trobareu el 021Espai un espai coworking situat al barri de Poblenou - barri creatiu per excel.lència de la ciutat comtal-. Els preus oscil.len entre els 20 i els 175 Euros segons el temps del qual vulguis gaudir d´aquesta oficina compartida (175 euros seria la tarifa mensual per a disposar del teu espai de dilluns a divendres de 8 a 20 hores).

Pels emprenedors que els fa mandra treballar en pijama a casa, per aquells que no els agrada treballar sols, pels que necessiten llevar-se, arreglar-se i "anar" a la feina, pels que necessiten el contacte amb els altres, la comunicació i l´intercanvi d´idees, pels que comencen i no tenen peles per pagar un preu astronòmic per llogar una oficina... Per a tots ells, compartir un espai de coworking serà la manera pràctica de resoldre tots aquests problemes i optimitzar els seus recursos.

No us entren ganes d´anar correns a treballar una miqueta en aquests entorns tan especials?


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada