dijous, 10 de juliol del 2014

Discovery Underground Barcelona 2014


Que cada dia hi ha més gent que corre i practica esport fora del gimnàs és un fet, però no deixa de sorprendre´m el munt de curses que s´organitzen al llarg de l´any. Curses curtes, llargues o semi llargues, curses com la Challenge Barcelona 10K -que inclou 13 curses populars-, curses on els participants corren despullats, curses on els participants són ruixats amb pintures, curses de bombers, nocturnes, d´obstacles... i la que recentment més m´ha cridat l´atenció: la Discovery Underground Barcelona.

Aquesta cursa tindrà lloc la matinada del 28 al 29 d´agost, un cop finalitzat el servei del 28 d´agost. Tindrà un recorregut de 10 quilòmetres i i transcorrerà íntegrament pel túnel de la línia 2 -la lila- del metro de Barcelona, concretament des de l´estació d´Universitat -o hi haurà la sortida-  fins a  l´estació Gorg de Badalona -lloc d´arribada de la cursa-.



Aquesta cursa subterrània no competitiva es celebra amb motiu del 90è aniversari del metro i només hi podran participar 300 corredors -seleccionats d´entre totes les persones que facin la inscripció-. Si vols participar has de registrar-te a la web de l'esdeveniment, on, a més de deixar les dades personals, hauràs d´explicar els motius pels quals creus que has de ser seleccionat per córrer aquest cursa tan especial. Després hauràs d´estar a l´aguait perquè el dia 1 d´agost l´Organització de la Discovery Underground  Barcelona anunciarà els noms dels que han estat seleccionats.

Què, t´animes?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada