divendres, 25 de juliol del 2014

Dies d´aquells...


Dies d´aquells en que res no surt bé. Dies que discuteixes amb el teu entorn, perquè sí, perquè et cansen, perquè trobes que no ho fan bé o perquè clarament "et molesten". Dies d´aquells que vols anar a la platja i cau una inesperada tempesta d´estiu. Dies que els nens estan inquiets i resulta que tu voldries descansar. Dies que per fi fas les coses bé i decideixes fer la reserva abans d´anar a sopar i et diuen que no hi ha taula o obres la bústia i descobreixes un certificat de Correus que no té gaire bona pinta. 
Dies d´aquells, lamentables, que la roba no et queda bé i els cabells no es deixen pentinar. 
Dies d´aquells, depriments, que veus les notícies i t´esgarrifes i quan surts al carrer, només trobes gent que et parla de desgràcies. 
Dies d´aquells, angoixants, que no saps que vols, però res no t´està bé.

Tens un dia d´aquells?

Ei, doncs no et despesperis. Tots tenim dies d´aquests!. I el millor de tot és això: que són dies -no són setmanes, ni mesos, ni anys-. Així que relaxa´t, keep calm, paciència, fes alguna cosa que et distregui, fes-te una dutxa llarga... i deixa que passin les hores. 
Deixa d´exigir-te buscant l´excel-lència i assumeix que hi ha molts dies imperfectes, dies que no estem d´humor, i no passa res. Perquè demà serà un altre dia i ho veuràs tot amb una altra perspectiva.

Ànims.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada