dimecres, 12 de novembre del 2014

10 Manaments per deixar d´amargar-te


Segurament, si de petita anaves a una escola de monges, et van fer aprendre de memòria els 10 Manaments de la Llei de Déu. Es suposa que si seguies amb pulcritud aquests manaments, t´asseguraves l´entrada al regne dels cels. 

Però han anat passant els anys i potser ja no creus en la vida més enllà. I no només això, tampoc has acabat d´aconseguir el desitjat equilibri emocional a la teva vida terrenal, i això t´atabala... Doncs no et preocupis més, perquè a continuació et deixo uns nous 10 Manaments que t´ajudaran a sentir-te millor: són 10 consells que et serviran per deixar d´amagar-te la vida a tu mateixa, publicats al llibre "Dejar de amargarse para Imperfectas". Aquests 10 manaments són:


1. Desterraràs del teu imaginari el "no puc".

2. Eliminaràs el "filtre negatiu" amb el que, massa sovint, enfoques tot.

3. T´activaràs -i deixaràs el mòbil apagadet de tant en tant-.

4. Deixaràs de comparar i comparar-te.

5. Acceptaràs la incertesa -com a estat tant o més natural que la seguretat- i gaudiràs el present.

6. T´estimaràs a tu mateixa per damunt de qualsevol cosa.

7. No deixaràs que la feina absorbeixi la teva vida.

8. Pensaràs en grisos. Perquè sí. Perquè tu ja saps que entre el blanc i el negre hi ha tota una gamma de matisos diferents, però sovint ets la persona més extremista del món. I això no et porta enlloc.

9. Deixaràs de buscar "símptomes" al Google.

10. Passaràs temps amb tu mateixa. Perquè si hi ha una "relació sentimental" que t´ha de durar tota la vida, és la relació que mantens amb tu mateixa: cultiva aquesta relació, cuida´t, escolta´t, dedica´t temps i sempre tindràs una bona collita. 


Al llibre també hi trobaràs altres consells, exercicis pràctics i idees per a canviar les teves perspectives i la teva manera de veure la vida. Fins i tot podràs seguir un Pla de 21 dies per a deixar d´amargar-te la vida a tu mateixa, que inclou exercicis de reflexió personal, mantres de pensaments positius per a començar el dia, petites històries que t´inspiraran... 

Bé, evidentment no hi ha garanties que amb aquesta lectura aconsegueixis "l´equilibri", però tot és proposar-s´ho,  i sigui com sigui, llegir sempre et fa una mica millor.


 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada