dijous, 3 d’octubre del 2013

SWAB Barcelona 2013






Avui ja és dijous i després divendres i després el cap de setmana. I de sobte te n´adones que no tens cap pla per aquests dies i t´agradaria tenir-ne un. Vols una proposta interessant?. Apropa´t al Swab de Barcelona del 3 al 6 d´octubre!.

Swab prové de dues paraules en anglès: swap -que vol dir intercanvi- i swab - que fa referència al cotó amb el qual es recullen les mostres de laboratori-. I això és el que perseguia el seu creador:  fer de Swab una fira d´art contemporani innovadora que trenqués amb la imatge hermètica i elitista que sovint envolta el món de l´art i aconseguir que fos una fira accessible per al públic en general, un lloc d´intercanvi i sobretot, una fira de descobriments. Perquè a Swap volen que el públic descobreixi coses, no que torni a veure obres que ja ha vist a exposicions anteriors. D´aquesta manera, la fira té un valor afegit pels visitants -novetats i obres d´art a preus assequibles- però també per als galeristes i pels creadors, perquè permet que l´art de les galeries emergents i dels artistes poc coneguts tinguin l´oportunitat d´accedir al mercat.

Enguany, Swab, ubicada al pavelló italià de la Fira de Barcelona just davant la Font Màgica de Montjuïc, reuneix 500 obres de 150 artistes nascuts a partir de 1970. Si teniu ocasió, doneu-hi un cop d´ull perquè Swap és una fira a escala humana, diferent, que no us decebrà i amb ella, Barcelona torna a tenir una fira d´art contemporani, després de la desaparició de Artexpo al 2003.

SWAB BARCELONA . INTERNATIONAL CONTEMPORARY ART FAIR

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada