dimarts, 19 de novembre del 2013

¿T´atreveixes a somiar?



 

Avui penjo un vídeo perquè el mireu quan tingueu un moment i hi penseu amb tranquil.litat, mentre aneu conduint o al metro o passejant. A mi m´ha semblat molt especial i li he donat unes quantes voltes... ja em direu que n´opineu. 

Hoy cuelgo un video para que lo miréis cuando tengáis un momento y lo reflexionéis con tranquilidad, mientras vais conduciendo, en metro o paseando. A mi me ha parecido muy especial y le he dado unas cuantas vueltas... ya me diréis qué opináis.

L´autor, Matti Hemmi va néixer a Helsinki però la seva infantesa va transcórrer a Madrid. La seva és una d´aquelles històries que ens fascinen: durant anys va estar al capdavant d´una multinacional del sector industrial, però un bon dia, quan semblava que la seva carrera professional estava totalment definida, va decidir que calia canviar el món i que el canvi havia de començar per un mateix, dedicant-se a fer allò que realment el motivava. Així que va plegar de la direcció empresarial i va començar a treballar d´assessor i coach de grans firmes. Ha escrit el llibre, "¿Te atreves a soñar?" i és autor del vídeo Inknowation -que ja té més de 4 milions de reproduccions al Youtube-.

El autor, Matti Hemmi nació en Helsinki pero su infancia transcurrió en Madrid. La suya es una de aquellas historias que nos fascinan: durante años estuvo al frente de una multinacional del sector industrial, pero un día, cuando parecía que su carrera profesional estaba totalmente definica, decidió que hacía falta cambiar el mundo y que el cambio debría empezar por uno mismo, dedicándose a hacer lo que realmente le motivaba. Así que abandonó la dirección empresarial y empezó a trabajar de asesor y coach de grandes firmas. Ha escrito el libro, "¿Te atreves a soñar?" y es autor del video Inknowation -que ya cuenta con más de 4 millones de reproducciones en Youtube-.




Dedicat a tots aquells que fins ara heu après el que se us demanava - heu fet "el que calia" i el "que s´esperava de vosaltres"-, però ara teniu moltes ganes de fer allò que realment us apassiona. 

Dedicado a todos aquellos que hasta ahora habéis aprendido lo que se os pedía -habéis hecho que que se "tenía que hacer" y lo que se "esperaba de vosotros"-, pero ahora tenéis muchos ganas de hacer aquello que realmente os apasiona.

2 comentaris :

  1. Segur que hem pensat en aquelles persones que identifiquem amb alguna cosa del video. I alguns fins hi tot ho pensem en positiu i negatiu, en bo i dolent. El que crec és senzillament que si ens reconeixem com a tal tipus o tal altre ja tenim alguna cosa guanyada. Ser aventurer està ben vist i ser conservador no tant. Al cap i a la fi, em sembla que el més important és estar bé amb tú mateix, hi ha parts de la personalitat de cadascú que ens vénen donades. Però si al final un està feliç a dins de la seva pell, "és el puto amo".

    Salut

    Jaume

    ResponElimina
  2. Eooo...ja ets "el puto amo" de donar xerrades a les uni??? Com va anar???

    ResponElimina