dimarts, 17 de desembre del 2013

El pessebre de Betlem by Max


Però anem a veure... Algú ha vist aquests dies un pessebre més bonic, més naïf i més graciós que el que ha fet el Max?




Perquè a més a més de ser un naixement alegre, ple de colors, de la varietat d´animals que corren pel pessebre, de la vegetació impossible a Betlem i del riuet fet amb paper de plata i pedretes de vidre erosionat recollides a la platja per la iaia, cal que us fixeu en els detalls escatològics, els que més fan riure al Max -que està a punt de fer sis anys-. Perquè darrere de cada avet nevat o taronger pots trobar-te una sorpresa...


... com ara un caganer o un pixaner.  Què més dóna!. El més important és deixar SER als nens. Deixar-los desenvolupar la seva imaginació i la seva creativitat. Deixar-los jugar. Inventar. Que tinguin molta il.lusió. Que somiïn molt. Perquè ara és Nadal, i els Nadals de la seva infantesa són els que no oblidaran mai.
Bon Nadal !


**************


El pessebre de Betlem by Max

Vamos a ver... Alguién ha visto estos días algún pesebre más bonito, más naïf y más gracisos que el que ha "montado" Max?


 
 

Porque además de ser un nacimiento alegre, lleno de colores, repleto de animales que corren por el pesebre, de una vegetación imposible en Belén y del río hecho con papel de plata y piedrecitas de cristal erosionado recogidas en la playa por la yaya, tenéis que fijaros en los detalles escatológicos, los que más ahcen reir a Max -que tiene cinco años-. Porque detrás de cada abeto nevado y cada naranjo puedes encontrarte una sorpresa... 



...como por ejemplo un caganer o un pixaner.  Qué más da!. Lo importante es dejar SER a los niños. Dejarlos desarrollar su imaginación y su creatividad. Dejarlos jugar. Inventar. Que tengan mucha ilusión. Que sueñen mucho. Porque ahora es Navidad, y las Navidades de su infancia son las que nunca jamás olvidarán.


Feliz Navidad !

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada