divendres, 13 de desembre de 2013

Què són les pop-up stores?


Una pop-up o finestra pop-up és una finestra nova que apareix de sobte a la pantalla del teu ordinador. Aquestes finestres emergents apareixen automàticament,generalment sense que l´usuari ho sol.liciti i s´utilitzen per mostrar avisos publicitaris dins una web... Aleshores, què són pop-up stores?

Doncs són magatzems que apareixen de sobte, venen el que exposen i desapareixen al cap d´uns dies. Són "botigues emergents i temporals" - però en aques cas, qui les visita ho fa perquè vol-.Barcelona, Milà, París o Nova York. A totes les ciutats les marques busquen nous mercats i noves maneres d´arribar a la gent evitant grans inversions i per això, les pop-up stores han revolucionat el mercat de la moda per la seva filosofia: arribar, muntar, impressionar, vendre i desmuntar. Aquestes "botigues" haurien de tenir una durada d´entre dos dies i dos mesos, com a màxim: el que és efímer està de moda, però a més, resulta més econòmic.

Penseu que una pop-up store no és només una botiga, sinó que pretén ser un espectacle, una manera de vendre diferent, una manera especial i extravagant d´arribar al públic. Per exemple, convertint un restaurant en una botiga de moda o una llibreria especialitzada en llibres de muntanya en una botiga de complements i "coses boniques". A més dels beneficis econòmics que reporta una pop-up store - aconseguits per les vendes- aquestes botigues emergents i temporals són una excel.lent campanya de màrqueting, serveixen per testejar el mercat i milloren la imatge de les marques que s´hi exposen.

Al muntar una pop-up store cada marca persegueix el seu propi objectiu. Així per exemple, Custo Barcelona ho utilitza per vendre stocks o Privalia per a reunir tots els seus seguidors un cop a l´any. 

De vegades diverses marques es reuneixen i celebren un Festival pop-up store com ara el REC.0: aquest festival que dura 3 dies reuneix anualment diverses marques com Custo Barcelona, Sita Murt, Pepe Jeans o Diesel, al barri del Rec de la ciutat d´Igualada, per vendre els seus productes amb descomptes de fins els 80% dins de fàbriques abandonades. A la seva darrera edició va rebre 25.000 visitants, xifra que confien ampliar a la seva pròxima edició al Juny del 2014.

Altres exemples de pop-up stores que no us podeu perdre a Barcelona són: Festivalet, que és una fira independent de productes fets a mà que s´ubica aquest mateix cap de setmana , 14 i 15 de desembre, al Museu Marítim -jo hi penso anar-. O el Moritz Pop up Design Market que es celebra a la Fàbrica Moritz de Barcelona del 22 de desembre al 5 de gener, on es venen peces de disseny, peces artístiques i creatives, gadgets, objetes icònics i obres artesanals contemporànies.

Sovint la manera d´assebentar-te d´on apareixerà la pròxima pop-up store és el boca-orella: tots tenim una amiga, germana, cunyada o companya de feina que, no saps com, però sempre s´entera d´aquestes oportunitats i ens ho fa saber. Així que si us ve de gust, pareu l´orella i aprofiteu les pop-up stores d´enguany per fer les compres de Nadal!.


Preparant una pop-up store


**************


Qué son las pop-up stores?

Una pop-up o ventana pop-up es una ventana que aparece de repente en la pantalla de tu ordenador. Estas ventanas emergentes aparecen automáticamente, generalmente sin que el usuario lo solicite y se utilizan para mostrar avisos publicitarios dentro de una web ... Entonces, ¿qué son pop-up stores?

Pues son almacenes que aparecen de repente, venden lo que exponen y desaparecen al cabo de unos días. Son "tiendas emergentes y temporales" - pero en esta caso, quien las visita lo hace porque quiere-.Barcelona, Milán, París o Nueva York. En todas las ciudades, las marcas buscan nuevos mercados y nuevas formas de llegar a la gente evitando grandes inversiones y por ello, las pop-up stores han revolucionado el mercado de la moda con su filosofía: llegar, montar, impresionar, vender y desmontar. Estas "tiendas" deberían tener una duración de entre dos días y dos meses, como máximo: lo efímero está de moda, pero además, resulta más económico.

Piensad que una pop-up store no es sólo una tienda, sino que pretende ser un espectáculo, una manera distinta, especial y extravagante de vender y llegar al público. Por ejemplo, convirtiendo un restaurante en una tienda de moda o una librería especializada en libros de montaña en una tienda de complementos y
"cosas bonitas". Además de los beneficios económicos que reporta una pop-up store -conseguidos por las ventas- estas tiendas emergentes y temporales son también una excelente campaña de marketing, sirven para testear el mercado y mejoran la imagen de las marcas que se exponen.Al montar una pop-up store cada marca persigue su propio objetivo. Así por ejemplo, Custo Barcelona lo utiliza para vender stocks y Privalia para reunir todos sus seguidores una vez al año .A veces varias marcas se reúnen y celebran un Festival pop-up store como el Rec.0: este festival, que dura 3 días, reúne anualmente varias marcas como Custo Barcelona, Sita Murt, Pepe Jeans o Diesel, en el barrio del Rec de la ciudad de Igualada, para vender sus productos con descuentos de hasta el 80%, en el interior de unas fábricas abandonadas. En su última edición recibió 25.000 visitantes, cifra que confían superar en su próxima edición de Junio de 2014. 
Otros ejemplos de pop-up stores que no os podéis perder en Barcelona son: Festivalet, que es una feria independiente de productos hechos a mano que se ubica este mismo fin de semana, 14 y 15 de diciembre, en el Museo Marítimo de la ciudad condal -yo pienso ir-. O el Moritz Pop up Design Market que se celebra en la Fábrica Moritz de Barcelona del 22 de diciembre al 5 de enero, en el que se venden piezas de diseño, piezas artísticas y creativas, gadgets, objetos icónicos y obras artesanales contemporáneas. 
A menudo la manera de enterarte de dónde aparecerá la próxima pop-up store es el boca a boca: porque todos tenemos una amiga, hermana, cuñada o compañera de trabajo que, no sabes cómo, pero siempre se entera de estas oportunidades y nos lo hace saber. Así que si os apetece, poner la oreja y aprovechad las pop -up stores de este año para hacer las compras de Navidad!.


Preparando una pop-up store


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada