dimarts, 31 de desembre del 2013

Happy new year 2014




Us ho desitjo tot: lo bo i lo millor per al nou any!!!. 


I com sigui que atraiem allò que pensem i allò que desitjem, no penso parar de desitjar coses bones per a tothom, així que prepareu-vos a tenir un molt bon any.

I no només això. De regal aquesta frase perquè hi penseu aquests dies: "Si vols canviar lo visible, abans hauràs de transformar lo invisible". I en això estic. En canviar les arrels per obtenir millors fruits. En canviar lo de dins. En canviar tot allò que no es veu però que no em deixa avançar cap a on vull arribar.

I no. No m´he tornat boja, ni mística, ni he entrat a una secta. Senzillament vull posar en pràctica unes quantes coses que llegeixo i unes quantes coses que m´expliquen, deixant enrera les coses velles que pesen més del compte i recollint-ne de noves. M´explico millor: penseu que la vostra actual situació sentimental és un resultat. O que els numeros vermells -o no- del vostre compte bancari són un resultat. I el teu pes, el teu humor, la relació amb la teva família o el teu numero d´amics. Tot són resultats. Així que si aquests resultats no t´agraden, cal que t´aturis i pensis QUÈ podries canviar al teu interior avui mateix per a canviar els resultats que estas obtenint -i que no t´agraden-.

I aquest és el meu propòsit personal per al nou any: transformar lo invisible per canviar lo visible. Tot i que he de dir que explicar-ho és una cosa i posar-lo en pràctica una altra, perque resulta que transformar lo invisible no és fàcil, has de posar de la teva part perquè és un procés lent i de vegades doloròs, però confio -molt i molt- que a la llarga els resultats seran els que jo vull. 

Així que ja està. S´ha acabat aquest any. Adéu 2013. I benvingut el nou any 2014 ple de prosperitat!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada